Dit wil ik!

advies over het juiste kleurgebruik?

meer eenheid in je interieur?

nieuwe meubels, maar je weet niet hoe te combineren?

een opfrissing van jouw interieur zonder breekwerken? 

Wil jij ook...

REFRESH PAKKET 

Wat heb ik van je nodig?

Hoe gaat dit in zijn werk? 

... Dan denk ik graag met je mee over jouw ideale opstelling en het juiste kleurgebruik. Ik zoek voor jou geschikt meubilair en bezorg je hiervan een boodschappenlijstje.

Wat is inclusief?

- Duidelijke foto's van de ruimte
- Een (zelf getekend) plan met afmetingen van de ruimte
- Een omschrijving van jouw favorieten woonstijl en wat uitleg over wat je    graag wenst te veranderen
- Een pinterest moodboard


1.We plannen een online call in zodat ik je beter leer kennen en we de gewenste woonstijl kunnen bespreken.
2. Je ontvangt een vragenlijst per mail. 
3. Ik ga aan de slag en ga op zoek naar nieuwe meubels, accessoires en verfkleuren. 
4. Je ontvangt een pdf ontwerp boekje met daarin een moodboard, de beste indeling, kleuradvies en een meubelplan met shoppinglist. We bespreken het ontwerp via een online call, waar eventueel extra vragen kunnen gesteld worden. 
5. Je kan meteen aan de slag met het opfrissen van jouw interieur!

1.Optimale indeling 
Je krijgt één grondplan waar je exact ziet hoe jij jouw meubels en accessoires kunt neerzetten om het beste uit je ruimte te halen.

2. Kleuradvies
Ik duid op het grondplan aan welke muur in welke kleur komt. Je ontvangt ook de kleurcodes. In de instructiemail kan je aanduiden of je open staat voor behangpapier. 

3. Meubelplan
Ik ga eerst op zoek naar de grotere meubels. In de instructiemail heb je aangegeven welke 4 meubels ik voor jou mag opzoeken. Je ontvangt een link waar je deze online kan shoppen. 
Nadien zoek ik nog decoratie en accessoires uit (verlichting, vazen, sierkussens,...) Hierbij ontvang je een link waar je deze kan aankopen.  
Alles wordt weergegeven op één blad zodat je al een goed beeld krijgt van hoe jouw ruimte er komt uit te zien. 

4. Uitgeschreven advies en tips
Ik geef je nog wat advies en tips desbetreffende jouw ruimte.
Na afloop heb je een goed plan in je handen om zelf aan de slag te gaan. Ben je benieuwd welke leuke opfrisser ik voor jouw ruimte in gedachte heb?

voorbeeld

shop nu

€650 excl. BTW 

"The details are not the details, they make the design!"

Een nieuw interieur hoeft niet altijd tot stand te komen door verbouwingen. In het geval van deze woning werd een nieuw interieur gecreëerd door te opteren voor kleuradvies, nieuwe meubels en aangepaste raamdecoratie...

Deze nieuwbouw was kaal en miste gezelligheid.
Een duidelijk kleurenpalet en meubelplan creëerde een volledig ander interieur. Bepaalde details werden doorgetrokken doorheen de hele woning en zorgen voor een consistent en harmonieus interieur. Zo werden alle muren fris wit geschilderd en kozen we voor groen als accentkleur dewelke terugkomt in de stoelen, decoratie en planten. 
De verfijnde details, de vorm en de neutrale kleur zorgen ervoor dat de zetel perfect past in deze open en lichtrijke ruimte. De hoge pootjes onder de zetel zorgen ervoor dat je vloer ziet verder lopen, waardoor de woonkamer optisch vergroot.

Een consistent en harmonieus interieur voor deze nieuwbouwwoning.

Dit interieur ontwierp ik met het oog op de sociale levensstijl en persoonlijkheden van de eigenaars. De belangrijkste vereiste: open ruimtes waar ze hun grote vriendengroep kunnen ontvangen. 
Een grote, uitnodigende ovale tafel heet je instant welkom in de eetkamer. De comfortabele kuipstoeltjes van het merk Hay in combinatie met de tafel zorgen ervoor dat je urenlang kan genieten van een gezellig diner. 
De zwevende Vertigo hanglamp creëert het WAUW effect. Het pièce de résistance '-ontworpen door Constance Guisset-'  is een uniek, handgemaakt object dat onmiddellijk in het oog springt. 

De zwevende Vertigo hanglamp creëert het WAUW effect!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek in!


Klaar om next level te gaan?

Liese Willockx Interieurontwerp is een ontwerpstudio waar je terecht kan voor persoonlijk interieuradvies en voor het ontwerp van jouw woning of zaak.
Daarnaast is er ook een webshop met mooi betaalbaar design van woonaccessoires voor elke kamer in jouw huis.

Menu