In deze loft was het een uitdaging om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren in een beperkte ruimte. Het resultaat is indrukwekkend en toont hoe maatmeubilair naadloos aansluit op interieurstijl, wooncomfort en woonbeleving. 
Dit resultaat toont dat een goede mix van klassieke en moderne meubels ook een prachtig resultaat op leveren. Marmer en eikenhout zijn materialen die terugkomen in de verschillende ruimtes. Walnoot houten meubels en gouden accenten in het kraanwerk en verlichting zorgen voor een klassevolle uitstraling...

een woonbeleving op maat

Loft  erembodegem

Een van de mooiste eigenschappen van een herenhuis zijn de hoge plafonds en de sierlijsten. Maar ook de bestaande houten tussendeur moest in deze woning behouden blijven. Verder krijgt de woning een grondige make over met een Amerikaans en landelijk tintje. 
Het grote keukeneiland in natuursteen staat centraal in de woning en is de plaats om met vrienden te aperitieven, koken,... Een plaats waar geleefd wordt.  

Een rijkelijke uitstraling met een minimum aan materialen. 

herenhuis antwerpen

3D beelden

Het was een uitdaging om een interieur in deze landelijke stijl te ontwerpen. Een woning is pas echt geslaagd, wanneer de binnen-en buitenkant één geheel vormen. Het veelvuldig gebruik van hout, de zichtbare moerbalken en het gezellige karakter van het maatwerk passen perfect in dat plaatje. De details in de uitvoering creëert  perfect de charme van een klassiek landelijke woning.

landelijke charme in new england stijl

vakantiewoning frankrijk

3D beelden

Dit interieur ademt één en al rust. Een witte basis, authentieke materialen en eenvoudige luxe maken deze stijl favoriet onder velen. 
Warmte binnen dit interieur komt voor uit het gebruikt van natuurlijk hout, rotan en aardewerk.
Dit interieur geeft een instant vakantiegevoel.  

in een moderne ibiza stijl 

vakantiewoning
marbella

3D beelden

De indeling, het kleurenpalet, de materialen, belichting en akoestiek. Allemaal belangrijke factoren waarmee rekening dient gehouden te worden bij het ontwerp van een goede toonzaal om de klant een zo goed mogelijke ervaring te bezorgen. Centraal in de ruimte staat een grote asymmetrische toog dat meteen de aandacht trekt. Verder zijn er 3 kubussen die steeds op een andere manier kunnen aangekleed worden. Met inschuifbare panelen kan er in no time een andere ruimte gemaakt worden. 

in no time een andere ruimte in de op maat gemaakte boxen 

toonzaal en kantoren schildersbedrijf 

3D beelden

De voorbije jaren lag de nadruk bij deze bank op bediening aan de balie. Daar is verandering in gekomen. Klanten zijn welkom in de burelen voor een privé gesprek en persoonlijke aanpak. Bij deze nieuwbouw mocht ik het volledige interieur ontwerpen. Door glazen wanden te plaatsen, komt daglicht de burelen binnen terwijl een folie toch de nodige privacy geeft. De wachtruimte is een gezellig hoekje waar de klant zich meteen welkom voelt. 

kantoor met huiselijk gevoel

argenta bankkantoor

3D beelden

Dit prachtig eindresultaat voor het totaalproject sportstal “de grenshoeve” in Steenhuffel. Dit wordt op en top genieten voor de edele viervoeters die ondertussen de nieuwe stallen mochten betreden maar ook voor de ruiters die na hun sportprestatie kunnen afzakken in de luxueuze bar. 
De familie van Riet- De Pauw contacteerde me voor de inrichting van hun bar in de “grenshoeve”. Een chique bar, waar je kan rust tot komen na het paardrijden. Een cocktail of glas champagne kan drinken terwijl je naar de paarden kijkt. Waar je over de paardensport kan bijbabbelen,...

op en top genieten in deze luxueuze bar

bar sportstal de grenshoeve

Realisatie

Stephanie, de eigenaresse van La Vie de Stephanie, gaf me carte blanche of ... Laat ons zeggen, ‘carte roze’. Klinkt beter, toch? De enige vereiste: de kleur roze mocht niet ontbreken. Het gevolg? I went all out! Dit commercieel project was een totaalproject, waarvoor ik een plattegrond uittekende en een 3D-ontwerp creëerde. Daarnaast werd er ook gewerkt met op maat gemaakte meubelstukken, met als kers op de taart de zoektocht naar perfecte meubel- en decoratiestukken voor het pand. 

welcome to pink finesse

schoonheidsinstituut 'la vie de Stephanie'

Realisatie

Geen enkel project is hetzelfde, maar de basisprincipes waarmee ik werk, blijven wel altijd van toepassing: harmonie, balans, consistentie, creativiteit en duurzaamheid. Een evenwicht tussen speelsheid en verfijning is iets wat altijd in mijn ontwerpen aanwezig zal zijn. Voor zowel de woonkamer als de keuken werd geopteerd voor een landelijk strak interieur met cognac accenten. De stoelen in de eetkamer, de lederen fauteuil van Dutchbone in de aperitiefhoek en verschillende decoratieve accessoires zijn een voorbeeld van hoe de accenten op een consistente manier werden doorgetrokken doorheen het volledige interieur.

 

Doordachte interieurvernieuwing

Woning steenhuffel

Realisatie

Neem contact op

Of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Enthousiast geworden om samen te werken? 

Liese Willockx Interieurontwerp is een ontwerpstudio waar je terecht kan voor persoonlijk interieuradvies en voor het ontwerp van jouw woning of zaak.
Daarnaast is er ook een webshop met mooi betaalbaar design van woonaccessoires voor elke kamer in jouw huis.

Menu