Leer me kennen

ik hoop je te kunnen inspireren over alles wat met interieur te maken heeft!

Hello, Ik ben Liese!

Mijn liefde voor interieurdesign en styling is er altijd al geweest. Al van kleins af aan kon ik me uren bezighouden met het herinrichten van mijn slaapkamer. Door mijn vele interesses en passies heb ik er nooit echt bij stilgestaan en ben ik voeding- en dieetkunde gaan studeren. Waarom deze studie? Ik had een gezonde interesse in voeding en enkele van mijn vriendinnen gingen het studeren … Een voor de handliggende keuze dus, als je niet echt een concreet idee hebt.

Op mijn 24ste kocht ik samen met mijn man ons eerste huis, een totaalrenovatie. Uren heb ik plannen uitgetekend m.b.t. de ruimte-indeling en de inrichting, gezocht naar de geschikte materialen, aannemers gecontacteerd, etc. De volledige verbouwing heb ik zelf opgevolgd. Stress? Voor velen vormt dit een enorme stressfactor, voor mij daarentegen was dit een uitlaatklep.

Mijn liefde voor interieurdesign en -styling werd opnieuw aangewakkerd en het werd een échte passie. Tijdens de verbouwingen werd ik voor het eerst mama en enkele jaren later volgde baby nummer twee.
Een super hectisch en druk bestaan, maar de interieurliefde bleef. Het gevolg? Ik ging opnieuw studeren en schreef me in in het avondonderwijs. Dit was het, avonden van pure ontspanning waar ik oprecht gelukkig van werd!

Mijn ondernemersverhaal begon toen...

Twee jaar geleden besliste ik om te starten als interieurontwerpster en -styliste in bijberoep en postte ik mijn eerste foto op Instagram. Een eerste aanvraag volgde al snel en vanaf toen ging de bal echt aan het rollen.
Ondertussen nam ik ontslag in het ziekenhuis waar ik als diëtiste werkte en maakte ik van Interior by Liese mijn hoofdberoep. Naast interieuradvies, kan je ook terecht in mijn interieurwebshop voor de mooiste interieurdecoratie.

En... Wat volgde, was de officiële start van Liese Willockx interieurontwerp

UNIEKE CREATIES ONTWERPEN DIE EEN INTERIEUR CREEËREN WAAR JOUW WENSEN CENTRAAL STAAN EN WAAR JIJ GELUKKIG VAN WORDT

Mijn missie

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek in!


Wanneer leer ik jou kennen?

Liese Willockx Interieurontwerp is een ontwerpstudio waar je terecht kan voor persoonlijk interieuradvies en voor het ontwerp van jouw woning of zaak.
Daarnaast is er ook een webshop met mooi betaalbaar design van woonaccessoires voor elke kamer in jouw huis.

Menu